top of page

VIND BILLETTER

Tusind tak for dit besøg i STEVNS SOMMERSPIL

 

Vi glæder os til at se dig igen i sommeren 2024, hvor vi denne gang har en verdenskendt musical på promgrammet: CABARET
 

Musicalen CABARET foregår i Berlins gader i 1931.

 

I Kit Kat Club, hvor den tvekønnede ceremonimester byder alle ”Willkommen! Bienvenue! Welcome!”, er hovednummeret den livsnydende unge, engelske sangerinde og danser Sally Bowles, der kun har ét ønske; at blive en rigtig skuespillerinde!

Udenfor i det politiske liv er Adolf Hitler kommet til magten, og nazismen spirer dag for dag.

 

Den amerikanske forfatter, Clifford Bradshaw, ankommer til Berlin for at få stof til sin nye roman, og møder på sin rejse dertil den tyske Herr Ludvig! Han indlogerer sig i et pensionat hos Fräulein Schneider, møder Sally Bowles, og bjergtages af hendes sprudlende og impulsive væsen. Mens de to forelsker sig i hinanden, blomstrer nazismen for alvor op overalt!

 

Hos Fräulein Schneider bor også Herr Schultz, en jødisk grønthandler, hvis hjerte er tabt til Fräulein Schneider, og en af byens glædespiger Fräulein Kost, hvis seng aldrig bliver kold.

 

KIT KAT CLUB bliver i CABARET metafor for den dekadente verden i Tyskland, for.. ”livet er cabaret, min ven! Kom til min Cabaret”.

 

Glæd dig til at opleve en morsom, rørende og medrivende historie på Gjorslev Slot, der under Anden Verdenskrig selv var højborg for den danske modstandsbevægelse.

På gensyn til 

STEVNS SOMMERSPIL

VIND BILLETTER

Vi udlodder 5 x 2 billetter til Stevns Sommerspil 2024, hvor vi opfører "CABARET".
Hvem spillede Harry Schmidt i filmen "Mød mig på Cassiopeia" i 1951?
Hvad er Polyhymnia muse for?
Hvem har skrevet musikken til "Den allersidste dans"?

Tak for din deltagelse!

bottom of page