top of page

PRAKTISK INFORMATION

VARIGHED

Sommerforestillingen varer ca. 2 timer og 20 minutter inklusive en pause på 20 minutter.
 

AFLYSNING

Stevns Sommerspil foregår udendørs i Gjorslev Slot, og vi følger løbende vejrforholdene hos Danmarks Meteorologiske Institut (DMI). Ved særlige forhold, hvor det ikke vil være muligt at gennemføre forestillingen, kan kunden få returneret billetprisen (dog ikke gebyrer), eller ombytte den til en anden forestillingsdato, hvis der er ledige pladser. 

 

SÆRLIGE FORHOLD

Billetprisen kan refunderes, såfremt det ikke er muligt at begynde forestillingen efter 45 minutter.
Hvis forestillingen afbrydes f.eks. pga. vejrforholdene og ikke kan genoptages indenfor 30 minutter, er det muligt at få ombyttet billetten til en anden spilledag, såfremt der er ledige billetter.
 

OVERDÆKNING

Både scenen og publikumspladsen er under åben himmel.               

Vi anbefaler derfor, at man klæder sig efter vejret, og opfordrer til at medbringe tæpper, havehynder m.m. til stolene. 

Paraplyer må ikke slås op under forestillingen, da de skygger for udsynet, så i tilfælde af lidt sommerregn, er det en god idé at medbringe regntøj.
 

MEDBRAGT MAD

Det er tilladt at medbringe egen mad og drikke i slotsparken, men ikke i Stevns Sommerspils områder, som er i Bredgade, restauranten i hestestalden samt i slotsgården, hvor forestillingen opføres. 

KØRESTOLE OG GANGBESVÆREDE 
Forestillingen opføres i slotsgården på Gjorslev Slot, hvor man skal spadsere gennem den flisebelagte Bredgade og den brostensbelagte bro over voldgraven for at komme ind. For at imødekomme flest mulig publikummer, bliver der lagt et fast underlag over brostenene, der gør turen meget lettere for gangbesværede, kørestolsbrugere, personer med rollatorer etc. 
Det er endda muligt at køre bag en staldbygning og sætte folk af, så det primært at turen over voldgraven, der skal tages højde for. Bilen skal dog parkeres på den offentlige parkeringsplads efterfølgende.


VIDEO- OG BILLEDE AF FORESTILLING
Mobiltelefoner skal være lydløse, og der må ikke optages levende billeder af forestillingen. Det er til stor gene for både skuespillere og de øvrige gæster, hvis telefoner tager opmærksomheden under forestillingen – og alle får en dårligere oplevelse.
Der må ikke fotograferes med blitz under forestillingen.
Tag gerne en masse stemningsbilleder før, i pausen samt efter forestillingen og del dem på de sociale medier med #stevnssommerspil


TELESLYNGE
Der kan desværre ikke tilbydes teleslynge til forestillingen.

PUBLIKUMSPLACERING

Alle publikumspladser er nummererede og inddelt i sektion.

 

BARNEVOGN 

Af sikkerhedsmæssige årsager må der ikke opstilles barnevogne i slotsgården eller i Bredgade.

Barnevogne skal derfor parkeres på parkeringsarealet.
 

RYGNING

Rygning er kun tilladt i et særligt rygeområder på Gjorslev, af hensyn til brandsikkerheden. En overtrædelse af dette, kan medføre bortvisning

bottom of page