TEATERMIDDAG
Ønsker du teatermiddagen eller picnicposen som en pescetar- eller vegetaranretning, så kan du se menuen herunder
PESCETARMENU
FORRET
En skive bronzefennikel rimmet laks, to chilimarineret rejer og et ”æg” af fiske-mousse.
Focacciabrød ad libitum, og en lille kande med koldpresset rapsolie fra Grønninggaard Planteolie på Stevns.
HOVEDRET
- Letrøget sej med dildmayonnaise og syltede rødløg
- Grøntsagstærte
- Krebsesalat med dild
- Spinat-wraps med friskost og hvidvinsdampet laks
- Grønne asparges med poppet quinoa og nøddeolie
- Risottokugler med frisésalat
- Hummus
- Hjemmerøget brie med syltet blomme og hjemmebagt knækbrød
VEGETARMENU
FORRET
Tomatsalsa med basilikum og balsamico, syltet artiskok med oliventapenade og ærteskud
Focacciabrød ad libitum og en lille kande med koldpresset rapsolie fra Grønninggaard Planteolie på Stevns.
HOVEDRET
- Timianstegt polenta med rodfrugtpure
- Vegansk chorizo med soltørret tomat
- Vegansk pate med hjemmesyltede drueagurker
- Wraps med avokadocreme
- Grønne asparges med poppet quinoa og nøddeolie
- Risottokugler med frisésalat
- Hummus
- Vegansk parveggio med syltet blomme og hjemmebagt knækbrød
Du kan desuden tilkøbe en dessert kr. 65,-
DESSERT
Chokolademousse med syltet ingefær og jordbær fra Klippingegaard.
Maden serveres to timer før forestillingsstart.
Få et bord i f.eks. "Knud" eller "Dagmar", og glæd dig til at opleve et lækkert traktement.
Både teatermiddagen og picnicplanken kan købes sammen med teaterbilletterne eller tilkøbes efterfølgende.