top of page

KONKURRENCEBETINGELSER

Konkurrencebetingelser
 

Konkurrencen afholdes af:

Stevns Sommerspil ApS
Gjorslevvej 20
4660 Store Heddinge
CVR-nr.: 43218409

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til på følgende e-mailadresse: kontakt@stevnssommerspil.dk

 

Præmier

I konkurrencen udloddes 5 x 2 billetter til musicalen Cabaret på Gjorslev Slot 2024 til en samlet værdi af xxx kroner. Præmierne kan ikke ombyttes ej heller til kontanter.

Præmierne leveres af Stevns Sommerspil ApS via e-mail.

 

Deltagelse i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne, som gives i den beskrivelse af konkurrencen, der linker til nærværende konkurrencebetingelser.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og være bosiddende i Danmark.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Deltagelse i konkurrencen sker via det medie, hvori konkurrencen er nævnt, og det er således kun brugere, som har adgang til dette medie, der kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Stevns Sommerspil må ikke deltage i konkurrencen.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at Stevns Sommerspil ApS må offentliggøre dit navn og by på de medier, som Stevns Sommerspil ApS normalt benytter, hvis du vinder (i dette tilfælde hjemmeside, nyhedsbrev og Facebook).

Den præcise måde at deltage på finder du i beskrivelsen af konkurrencen, hvori der linkes til disse betingelser. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Stevns Sommerspil ApS sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Vinderen udtrækkes tilfældigt blandt alle deltagerne med tre rigtige svar.

 

Tidsforløb

Konkurrencen slutter onsdag den 10. august kl. 24.00. Vinderne vil blive offentliggjort den 15. august.

 

Besked til vinderen

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige i forbindelse med deltagelsen i konkurrencen. Det er derfor vinderens ansvar at sikre, at kontaktoplysninger er synlige for medarbejdere i Stevns Sommerspil ApS.

Hvis det ikke er muligt at få kontakt til vinderen indenfor 7 dage, forbeholder Stevns Sommerspil ApS sig ret til at trække en anden vinder.

Stevns Sommerspil ApS kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for eller udsættes for krav om kompensation som følge at, at en anden vinder udtrækkes, fordi den første vinder ikke vender tilbage indenfor fristen på 7 dage.

 

Brug af oplysninger

Eventuelle oplysninger, du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen, vil ikke blive afgivet til 3.part, medmindre andet er anført og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.

 

Læs vores privatlivspolitik her

bottom of page