top of page

JULEKONCERT

Julekoncert.png

Stemning, glæde og julemusik
Med sange som Oh holy night, Jeg så julemanden kysse mor og Når du ser et stjerneskud er der lagt op til en forrygende julekoncert i den smukke Magleby Kirke. En koncert, der kombinerer højtidelighed og livsglæde, stemning og smil.

 

Oplev stjernerne fra i sommer
Kom og oplev Tante Rosa og John Berger fra Mød mig på Cassiopeia alias Susanne Breuning og Nicolaj Cornelius, der denne gang har sangerinden Lenea Buchardt med sig på scenen.

De tre kunstnere bakkes op af et kor bestående af Mie Rønde Rasmussen, Nanna Kjøller, Maria Kinnerup og Therese Schønveller Larsen. 

Julekoncerten varer en time og akkompagneres af pianist Jonas Hinze, og efter koncerten byder vi på et glas gløgg og lidt sødt, så vi sammen kan indlede julemåneden på hyggeligste vis. 

Billetter 
Billetterne kan købes allerede nu, så du er sikker på at få en plads, og de koster kr. 125,- inkl. gløgg og lidt sødt. 
Der er unummererede pladser, og dørene åbnes 45 minutter inden koncerten begynder.

SUSANNE BREUNING
Susanne er en af dansk musicals store stjerner, og hun spillede titelrollen i "Sweet Charity" og "Irma la Douche", og hovedroller i bl.a. "Chicago", "A Chorus Line", "Pippin", "Guys and Dolls", "West Side Story" og "Prinsen og Korpigen".
I sommer var hun den uforlignelige Tante Rosa i vores egen "Mød mig på Cassiopeia".

11_edited.jpg

NICOLAJ CORNELIUS
Nicolaj har medvirket i musicals som "Grease", "Miss Saigon", "Doktor Zhivago", "Jul på slottet" og selvfølgelig i sommerens opførsel af "Mød mig på Cassiopeia". Bedst kendt er han dog som Danmarksmester i Matador, hvor har turnerer Danmark rundt med soloforestillingen
"Fra Skjern til Varnæs". 

LENEA BUCHARDT
Lenea har været danser i bl.a. ”Cirkusrevyen” og ”Tivolirevyen” samt i musicals gennem 25 år bl.a.
Cabaret”, ”Chicago”, ”Annie get your gun” og ”La Cage aux Folles”.
Hun synger kor for bl.a Sanne Salomonsen, Eran DD, Burhan G og Lis Sørensen, og er solist med sit eget band "Keeplaying", i genre som jazz, soul, R&B og pop.

Lenea Buchardt
Nanna Kjøller

MIE RØNDE RASMUSSEN 
Mie har bl.a. medvirket i "The Sound of Music","Skatteøen", og i "Spamalot". 
I sommer var hun med i "Mød mig på Cassiopeia" ligesom hun også var korkaptajn for de frivillige skuespillere.

 

NANNA KJØLLER
Nanna har været en del af amatørscener, kirkekor og pigekor i Jylland i sin ungdom. Senest har hun medvirket i Stevns Sommerspils 'Mød mig på Cassiopeia' i sommer.

MARIA KINNERUP
Maria har medvirket i musicals som "Ronja Røverdatter", "Skatteøen" og i "RENT". Maria har taget uddanelse i sang, dans og drama på både Savery Academi og Anne Rosing Instituttet.

THERESE SCHØNVELLER  

Therese har medvirket i "Skatteøen", og indtaler hørerspil og lydbøger. Therese synger koncerter med eget band og medvirker som sanger eller fortæller i forskellige kunstneriske opsætninger.

bottom of page