top of page

HUSREGLER

Husregler på Gjorslev Slot for de frivillige og medvirkende
 

PARKERING
Alle frivillige og medvirkende skal i perioden fra februar til og med 22. juli parkere på det grusede areal foran porten ind til Bredgade. Under forestillingerne parkeres på grusarealet ved fyrladen. 

 

ADGANG TIL SLOTSGÅRDEN OG NORDFLØJEN
Det gamle godskontor  er til rådighed for kostumeafdelingen fra 20. januar på hverdage i tidsrummet 7.30 -16.00. Parkering for syerskerne ved ligunen/området bag museumsstalden. Der kan parkeres i gården foran godskontoret, hvis der skal bæres materialer ind og ud.
Fra d. 1. juli til 22. juli er der adgang til slotsgården for scenebyggere, syerske, de medvirkende, de kreative, regissører, lyd og lys, hjælpere til opbygning af port/gangbro mm., ´gårdmanden´, samt styregruppen.
Under forestillingerne fra d. 23. juli til 3. august er der kun adgang til bagscenen for det kreative hold, de medvirkende, syersker og regissører. 

 

PERSONALEOMRÅDE
I prøveperioden og under forestillingerne er der personaleområde med borde, stole, kaffe, te, køleskab m.m. i museumsladen. Indgang fra bagsiden ved toiletvognene. Aftensmaden indtages også her.

 

TOILET
Alle kan benytte toiletterne i Nordfløjen, samt publikums toiletterne når disse er sat op ved ligunen/området bag museumsstalden. Under forestillingerne har de optrædende, lys/lydmand og regissører fortrinsret til toiletterne i Nordfløjen.

SYNLIGHED UNDER FORESTILLINGERNE
Under forestillingerne skal alle frivillige, som har vagt, bære Stevns Sommerspils grønne polo-trøje.

 

ALKOHOLPOLITIK OG FORSIKRING
På forestillings dagene må alkohol ikke indtages af de frivillige mens de er på "vagt". Ligesom de medvirkende ikke må indtage alkohol før end forestillingen er forbi. Dette er et forbud ifølge forsikringen, som er tegnet af Stevns Sommerspil, og som dækker alle frivillige og medvirkende. 

 

PRIVATOMRÅDE
Gjorslev Slot er et privat område, hvor Stevns Sommerspil lejer sig ind i slotsgården, Nordfløjen, hestestalden, den gamle fårestald og museumsladen. Al færdsel må derfor kun foregå på disse arealer og med respekt for de private boliger der forefindes på såvel slottet som godset. Det er kun de frivillige og medvirkende, der må færdes i ovennævnte områder i perioden januar til og med 22. juli 2024, ikke gæster eller familie.

 

RYGNING
Al rygning foregår udendørs ved anviste områder. I prøveperioden og under forestillingen er der kun rygning kun tilladt i rygeområdet, som er placeret ved toiletvognene på bagsiden af museumsladen. Der må kun skoddes i askekummen, af hensyn til brandsikkerheden.

 

BRANDSLUKNING
I tilfælde af brand, er der både skumslukkere og brandtæpper tilgængeligt på Gjorslev. Disse hænger inde i hestestalden og inde i slotsgården.

 

HUNDE
Det er ikke tilladt at medbringe hunde på Gjorslevs arealer.

 

Styregruppen
Stevns Sommerspil
2024

bottom of page